País Valencià

Intersindical participarà en les mobilitzacions contra l’espoli fiscal

Intersindical Valenciana, sindicat de classe i valencià, participarà en totes les mobilitzacions unitàries convocades durant els pròxims dies per exigir que s’acabe la discriminació i l’espoli fiscal que pateixen les valencianes i valencians.

24 / 04 / 2017 | Intersindical

El Sindicat considera que cal posar fi a la discriminació històrica que s’ha evidenciat en la recent presentació dels Pressupostos Generals de l’Estat per al 2017, on les inversions per habitant al País Valencià són de 119 euros, quan la mitjana estatal és de 185.

Intersindical Valenciana afirma que l’actual sistema de finançament no només impedeix dissenyar i aplicar polítiques pròpies per la manca de recursos econòmics, sinó també per una legislació fortament centralista i uniformitzadora. La situació, que no és nova, afecta negativament a les condicions de vida de les valencianes i valencians perquè no es disposa de partides pressupostàries suficients per a dedicar-les als serveis públics (educació, sanitat, serveis socials, dependència…), a les infraestructures o a les polítiques actives d’ocupació per posar-ne alguns exemples de carències que tenim al País Valencià.

Per això, el Sindicat aposta per una forta mobilització social de les valencianes i valencians per frenar aquesta nova agressió i per eliminar les discriminacions històriques que patim; unes mobilitzacions que reivindiquen un finançament just i una hisenda pròpia: una Agència Tributària Valenciana amb plena capacitat per recaptar tots els nostres impostos i per exercir el dret a decidir del poble valencià.

Aquest 25 d’abril també volem destacar la necessitat urgent de la recuperació de la nostra ràdio i televisió. A més, Intersindical Valenciana comparteix la reivindicació de la xarxa Enllaçats per la Llengua per la constitució d’espai comunicatiu compartit amb la resta de territoris que parlen la nostra llengua, que assegure la reciprocitat de les emissions de la CVMC, CCMA i IB3, i la col·laboració i cooperació per impulsar la nostra llengua i la indústria audiovisual.

Finalment, Intersindical Valenciana reitera el seu suport a les mobilitzacions unitàries convocades el dia 25 d’abril, a les 12 hores, a les portes de tots els ajuntaments valencians i a les 13 hores a les Corts Valencianes i també als actes convocats per Acció Cultural del País Valencià durant el 29 d’abril a la ciutat de València. Uns actes que consisteixen en Festa per les nostres Televisions (10:30 h als Jardins de Vivers), Manifestació “Ja n’hi ha prou, per un finançament just” (18 h a la Pl. Sant Agustí, València) i Concert Jove (20 h als Jardins de Vivers).




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.