Intersindical recolza la convocatòria del referèndum per la reforma constitucional

Intersindical Valenciana critica l’aprovació de la reforma constitucional pel Congrés de Diputats i exigeix als parlamentaris valencians que donen suport a la convocatòria d’un referèndum

02 / 09 / 2011 | Intersindical

Intersindical Valenciana critica la reforma constitucional aprovada, aquest matí, pel Congrés de Diputats amb els vots del PSOE i del PP. Per al Sindicat, aquesta aprovació que limita el dèficit públic suposa incorporar a la Constitució Espanyola la política neoliberal que retalla els drets socials i ataca directament la capacitat d’autogovern de les CCAA. Per aixó, demana que es convoque un referèndum per possibilitar que el conjunt de la ciutadania puga expressar la seua opinió.
El Sindicat lamenta que la totalitat de les diputades i diputats valencians hagen votat favorablement a una reforma inútil i innecessària que afectarà directament a les prestacions socials, laborals i econòmiques de la ciutadania, als serveis públics i a la capacitat de finançament i de gestió de la pròpia Generalitat Valenciana.
Intersindical Valenciana exigeix a aquests diputats i diputades valencianes que es comprometen amb la seua signatura a la convocatòria d’un referèndum ja que una reforma d’aquestes característiques així ho demana.
Per altra part, el Sindicat ha convocat concentracions, el proper dimarts 6 de setembre, a les 19;30 hores, en la Delegació del Govern de València i en les Sotsdelegacions del Govern d’Alacant i Castelló.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.