Mesa general de la Funció Pública

Intersindical Valenciana acusa Fabra de castigar el personal del sector públic

Intersindical Valenciana considera que el President de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i el conseller d’Hisenda i Administració Pública, José Manuel Vela, castiguen el personal del sector públic amb la seua política de retallades de salaris i prestacions i d’acomiadaments de personal.

29 / 10 / 2012 | Intersindical

Els representants de l’Administració en la Mesa General de Negociació de la Funció Pública Valenciana han persistit en mantindre la seua política de retallades imposades pel govern valencià que afecten als salaris del personal, la carrera professional, els sexennis i la reducció salarial del personal interí de l’Administració del Consell i de l’ensenyament públic. A aquestes retallades se suma la supressió de la paga extraordinària de Nada. La reducció del capitol I dels pressupostos de la Generalitat Valenciana en un 6,6% suposa consolidar la reducció salarial de 2012 i la reducció de la plantilla amb acomiadaments de personal i amortització de llocs de treball.

Intersindical Valenciana ha demanat que se suspenguen les mesures aprovades pel govern valencià durant els darrers mesos ja que el personal de la Generalitat Valenciana està doblement castigat. Per una banda, les mesures aprovades pel govern valencià i per altra, les aprovades pel govern espanyol. Doncs bé, el president de la Mesa General, José Manuel Vela, s’ha negat a acceptar aquesta proposta i ha tirat, com és habitual, balons fora, argumentant la manca d’ingressos i la crisi. Per al Sindicat, aquestes argumentacions són excuses que pretenen tapar la mala gestió del govern valencià, el balafiament desl recursos públics i la política d’acabar amb els serveis públics per privatitzar la seua gestió. En eixe sentit, el sindicat responsabilitza als actuals gestors de la Generalitat Valenciana de la greu situació que travessa l’economia valenciana que porten 17 anys de govern.

El Sindicat ha proposat altres alternatives diferents a la política d’austeritat que empobreix el país i les persones que hi viuen, així com el restabliment dels salaris i dels drets que han estat eliminats. En obtindre una resposta negativa, Intersindical Valenciana considera més que justificat que tot el personal que hi en el sector públic valencià secunde la Vaga General del 14N. Una vaga general, no només contra les polítiques de Rajoy, sinó també contra les polítiques del president Fabra. Unes polítiques que no han estat avalades ni per les urnes ni per la ciutadania valenciana, en no estar arreplegades en cap dels programes electorals amb els quals van concòrrer a les eleccions generals i autonòmiques.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.