Justícia

Intersindical Valenciana celebra la dimissió de Gallardón

24 / 09 / 2014 | Intersindical

La gestió del Ministre de Justícia ha estat plagada de conflictes i controversies, com ara la modificació de la LOPJ, la privatització dels Registres Civils, l’aplicació de taxes o la llei de l’avortament.

Com tothom recorda, la societat en general i els col·lectius que en formen part i treballem en l’administració de justícia ens hem mobilitzat front a aquestes polítiques de retallades de drets, de privatització de serveis públics i de copagament. El món de la judicatura i l’advocacia criticava amb fermesa i es manifestava contra unes lleis que consideraven extremadament injustes, i els treballadors i treballadores de l’Administració de Justícia hem denunciat reiteradament les reformes i privatitzacions que Gallardón i el seu equip pretenia introduir en l’administració de justícia, amb una maror groga sota el lema “SENSE JUSTÍCIA NO HI HAN DRETS”.

Ha estat la retirada del projecte de reforma de la llei de l’avortament, impulsada pel govern de Rajoy, el que ha provocat finalment la seua dimissió. Intersindical Valenciana considera que aquesta retirada suposa una victòria per a la societat i exigeix al nou ministre de justícia una renovació total de l’anterior equip de Gallardón per tal d’iniciar un nou procés de diàleg sobre la reforma i modernització de l’administració de justícia amb el necessari consens de totes les parts.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.