logo_intersindical

Intersindical Valenciana > Notícies de la Intersindical > Repressió policial

Intersindical Valenciana condemna l’actuació repressiva del govern de l’estat espanyol

01 / 10 / 2017 | Intersindical

Intersindical Valenciana avui és a Barcelona per fer costat al poble de Catalunya i al seu dret a votar a un referèndum democràtic. Durant tot el procés hem vist el caràcter festiu, decidit i pacífic, de la gent i dels seus representants polítics.

Intersindical Valenciana condemna l’actuació repressiva del govern de l’estat espanyol i la vulneració dels drets i les llibertats fonamentals de la ciutadania catalana.

Davant aquests fets les forces polítiques democràtiques han d’actuar i forçar la dimissió del president Rajoy.

Les institucions europees no poden quedar al marge d’aquests fets violents i antidemocràtics. La vulneració de drets fonamentals mai no és un assumpte intern dels estats. Les institucions han de reaccionar i aturar l’ofensiva antidemocràtica del govern del partit popular i dels seus suports.

Següent següent anterior Anterior


Deixa un comentari

Normes d'us: Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana. / No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes. / Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles. / Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats. / No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat. / Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.


Troba'ns al Facebook