Pensions

Intersindical Valenciana considera insuficient l’acord pressupostari sobre pensions

Intersindical Valenciana considera que l’acord entre el govern espanyol i el PNB sobre les pensions és insuficient perquè no arreplega el conjunt de les reivindicacions de la Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions.

Manifestació del 20 de març, a València
Manifestació del 20 de març, a València
26 / 04 / 2018 | Intersindical

Es mostra com un intent de voler desmobilitzar la plataforma reivindicativa tot oblidant que els que es demana és un compromís de revalorització sostingut en el temps i no efímer.

Aquesta és una primera victòria del moviment de pensionistes

La lluita durant aquests mesos al carrer i a tots els espais on les persones pensionistes han estat presents, ha servit perquè el govern moga fitxa –la segona volta en poques setmanes– i per posar en evidència les mentides del ministre Montoro en afirmar, reiteradament, que no hi havia diners per assumir les reivindicacions del col·lectiu. Aquesta és, per tant, una primera victòria del moviment de pensionistes, que ha de tindre continuïtat fins a aconseguir les seues reivindicacions. Per aquest motiu, Intersindical Valenciana fa una crida a mantenir la pressió i a participar en les mobilitzacions unitàries convocades per al dissabte, 5 de maig.

Intersindical Valenciana entén que cal assegurar unes pensions públiques no excloents i de per vida, que cal derogar les reformes de 2011 i 2013, que cal recuperar el poder adquisitiu perdut en els darrers anys, que cal suprimir per sempre el factor de sostenibilitat i que cal, en definitiva, atendre cadascuna de les reivindicacions que milers de persones continuem exigint al govern.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.