Mobilitzacions

Intersindical Valenciana considera necessari un canvi de govern espanyol

Intersindical Valenciana, sindicat de classe valencià, considera necessari un canvi de govern espanyol per la corrupció generalitzada, les actuacions dels responsables polítics vinculats a la trama corrupta i per les polítiques contràries als interessos de la majoria de la població i per l’espoli fiscal que pateix el País Valencià.

29 / 04 / 2017 | Intersindical

El Sindicat va defensar, tant a les eleccions de desembre de de 2015 i de juny de 2016, la necessitat d’un canvi real d’actors i de polítiques per acabar amb les iniciatives antisocials i antivalencianes practicades des del govern espanyol. Malgrat la voluntat de canvi de la majoria de la població, expressada en les urnes, i a nombroses mobilitzacions socials i laborals, Mariano Rajoy va tornar a ser investit president del govern espanyol i ha continuat la seua política de reformes antisocials i ha continuat utilitzant l’aparell de l’estat de manera partidista, fins i tot per encobrir la corrupció.

Per aquest motiu, des de la Intersindical Valenciana es considera que l’actual govern espanyol no hauria de continuar ni un dia més per raons d’higiene de democràtica i per salvaguardar els interessos de les treballadores i treballadores i de la majoria de la població. En conseqüència, el Sindicat aposta per la unitat de les organitzacions socials, sindicals i polítiques, tant a l’àmbit institucional com al carrer, per aconseguir un canvi real en les polítiques socials, laborals i econòmiques i per depurar totes les responsabilitats polítiques i penals en totes les institucions de l’estat.

Finalment, Intersindical Valenciana crida a la societat a participar en totes les mobilitzacions unitàries convocades per denunciar la corrupció i les polítiques antisocials i per exigir un canvi de govern, com ara el Primer de Maig i la manifestació del 27 de maig a Madrid convocada per les Marxes de la Dignitat.

 

 

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.