Atur

Intersindical Valenciana considera nefastes les dades d’atur

04 / 02 / 2013 | Intersindical

El Sindicat exigeix un canvi de polítiques

En creixement de l’atur en 16.685 persones al mes de gener de 2013, un augment de 2,93% respecte del mes de desembre, fa que s’arribe a un total de 586.420 persones aturades al conjunt del país.

Una vegada més, el percentatge d’augment de l’atur és superior al del conjunt de l’estat que se situa en un 2,72%. En les províncies de Castelló (5,21%) i València (3,38%) l’augment és molt superior. A aquesta dada, d’augment de l’atur, cal sumar la baixada de les persones afiliades a la Seguretat Social que ha minvat en 80.171 persones, que suposa un 4,91% menys respecte del mateix mes de 2012.

Per Intersindical Valenciana, totes aquestes dades són negatives i posen en evidència que ni la reforma laboral ni les mesures d’austeritat aprovades pel govern no serveixen per generar ocupació sinó per tot el contrari.

El Sindicat afirma que és immoral que, mentre s’augmenten les dades d’atur i es disminueix el nombre de persones afiliades a la Seguretat Social o s’aproven mesures contra els drets de les treballadores i treballadors, es coneguen dades que vinculen a determinats polítics i empreses en corrupteles i sobresous.

Per tot açò, Intersindical Valenciana exigeix un canvi de polítiques laborals i socials tant a l’àmbit autonòmic i estatal per unes altres que generen ocupació digna i estable.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.