Vaga General 29-M

Intersindical Valenciana considera que la vaga general del 29-M serà massiva

El Sindicat exigeix la retirada de la reforma laboral i del decret de retallades

28 / 03 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana afirma que la vaga general del 29-M aturarà el conjunt de l’activitat econòmica del País València. Les dades vistes que ens arriben des de les empreses i de les diferents administracions públiques són molt bones. Açò, des del nostre punt de vista, suposa que les treballadores i treballadors valencians i el conjunt de la societat ha entés que la reforma laboral i les retallades aprovades pel PP són un atac als drets laboral i socials sense precedents. I tot açò, malgrat la gran pressió que des de les empreses, la caverna mediàtica i la mateixa Administració s’està fent per impedir l’exercici del dret constitucional a la vaga.

Se superarà de prou la vaga del 29 de setembre de 2010

Totes les dades que tenim indiquen que se superarà de prou la vaga del 29 de setembre de 2010. Unes dades que seran superiors en l’àmbit privat, grans empreses i centres productius,  transport públic i privat, mitjans de comunicació, l’ensenyament, la sanitat i el conjunt de les administracions públiques.
Intersindical Valenciana exigeix la retirada de la reforma laboral i de les retallades i un canvi en les polítiques socials, laborals i econòmiques per activar l’activitat econòmica, millorar l’ocupació i potenciar els serveis públics bàsics. Aquests són els objectius que s’ha marcat la Intersindical Valenciana en aquesta convocatòria, que haurà de tindre continuïtat si els governs no rectifiquen.
El Sindicat ha muntat un operatiu per fer el seguiment de la vaga general en la seua Seu Nacional del carrer Juan de Mena, 18, baixos, que estarà funcionarà des de les 7 h.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.