Sindicalisme

Intersindical Valenciana convoca una concentració pels drets laborals

El Sindicat aposta per més ocupació, més drets i més igualtat davant la política antisocial del govern espanyol

17 / 06 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha convocat una concentració pel proper dilluns 20 de juny, a les 11:30 hores, a la Delegació del Govern espanyol, que es troba al carrer Colom de la ciutat de València, per exigir drets laborals, la derogació de les reformes laborals i la derogació de la reforma de les pensions, la derogació del RD 20/2012 (que retalla drets laborals i limita les prestacions com l’abonament del 100% del salari en situació d’IT) i la devolució completa de la paga extra de 2012 a aquells col·lectius que no l’han cobrada.

El Sindicat fa responsable al govern espanyol de la situació de social, laboral i econòmica que pateixen les valencianes i valencians. Una situació caracteritzada per una alta taxa de desocupació, temporalitat, precarietat, desigualtat social i de manca de drets socials i laborals. Açò és així per les reformes laborals i les polítiques antisocials aprovades pel govern de Mariano Rajoy que s’han executat en els darrers cinc anys. A més, a tot açò, cal afegir una legislació centralista i uniformitzadora, l’infrafinançament i la manca d’una fiscalitat pròpia al País Valencià que impedeix desenvolupar polítiques pròpies en molts assumptes, fins i tot en la devolució de la paga extraordinària de 2012 del personal del sector públic.

El ministre Montoro no ha transferit la partida necessària per tornar la paga extraordinària al personal de la Generalitat Valenciana confiscada pel govern de la Generalitat en aquell any. D’aquesta manera pretén torna a atacar els drets de les treballadores i treballadores públics com ha fet tantes vegades en el passat.

Per tot açò, Intersindical Valenciana ha convocat una concentració davant de la Delegació del govern espanyol a València en considerar-li responsable de la situació de pèrdua de drets i prestacions de milers de valencianes i valencians.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.