Marxes 22-M

Intersindical Valenciana crida a participar en les mobilitzacions del 29N

28 / 11 / 2014 | Intersindical

El sindicat Intersindical Valenciana fa una crida les treballadores i treballadors i al conjunt de la societat valenciana a participar en les manifestacions convocades pel proper dissabte 29 de novembre.

Aquestes mobilitzacions unitàries s’emmarquen en la convocatòria estatal que han fet les Marxes de la Dignitat per exigir un canvi de sistema i unes polítiques per la majoria de la població.

Les reivindicacions es concreten en: pa, treball, sostre i dgnitat; no a la corrupción; no al pagament del deute; ni una retallada més; no al TTIP i fora els governs de la troica.

Al País Valencià, es faran manifestacions a: 

Alacant. Escales de l’IES Jorge Juan. 18 hores
València. Plaça de Sant Agustí. 18 hores.
Dénia. Estació del Tren. 12 hores.
Castelló. Concentració Quatre Cantons. 19 hores

Finalment, des de la Intersindical Valenciana es considera que cal mantindre les mobilitzacions unitàries en tots els àmbits fins aconseguir que s’acaben unes polítiques socials, laborals i econòmiques que estan empobrint el conjunt de la població.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.