Moviments socials

Intersindical Valenciana critica el full parroquial de Nules

Manifest sobre el full parroquial de XXX diumenge de temps ordinari de la parròquia de Sant Bartomeu i Sant Jaume de Nules.

30 / 10 / 2017 | Intersindical

Les associacions que signen aquest manifest expressen:

Agraïm el coneixement profund de la diversitat familiar, de les característiques sexuals, de l’orientació sexual, de la identitat de gènere i de l’expressió de gènere que es té a la parròquia dirigida pel Mossén Esteban.
Però ens entristeix molt i ens indigna, el fet que una persona tant formada i socialment reconeguda i respectada a Nules escriga aquestes paraules plenes d’odi cap a la diversitat familiar i cap a les persones que vivim la sexualitat fora del que ell considera “normal”, ell que viu la sexualitat i la diversitat familiar des del vot de castedat i ens vol donar lliçons del q és “normal”.
Ens segueix entristint i indignant el seu atac cap a l’escola pública, l’escola de totes i tots, on les persones que treballen en ella (excepte els i les mestres de religió) són professionals que han aprovat una oposició avalada per les lleis públiques i on les persones que la representen són una representació de la societat, el Consell Escolar.
Ens entristeix i ens indigna que aquest escrit també ataca a la ciència pels seus avanços en aconseguir que les persones en dificultats reproductives puguen formar una família.
No podem permetre que existesquen escoles on s’adoctrina als xiquets i xiquetes en uns valors que s’allunyen de la realitat social, on es promou l’odi, la lgtbifòbia, el racisme, la xenofòbia i el sexisme.
No volem tornar al feixisme (o nacionalcatolicisme com ells ho definien) que és el que fomenten aquest tipus de declaracions.
Lluitem per una educació on la tolerància i la dignitat de totes les persones siga “normal”, no anem a callar davant d’escrits com aquests.
I recordem al mossén Esteban que, a pesar d’haver-lo eliminas d’internet, anem a denunciar-lo davant la fiscalia de delictes d’odi.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.