Mesa general de la Funció Pública

Intersindical Valenciana demana la convocatòria de la Mesa General

Intersindical Valenciana, junt a la resta de sindicats, ha demanat la convocatòria de la Mesa General de Negociació de personal funcionari, estatutari i laboral de la Generalitat Valenciana.

22 / 10 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana i la resta dels sindicats han demanat una convocatòria urgent d’aquesta per tractar sobre assumptes importants per al conjunt del personal que treballa a la Generalitat Valenciana. Aquests temes són:

1. Constitució de la comissió sobre Incapacitats Temporals acordada en la Mesa General del 27 de setembre de 2012.
2. Situació del personal interí docent i de l’Administració del Consell: eliminació de les mesures del Decret – Llei 1/2012, del Consell, que els afecten.
3. Retribucions:
1. Retribucions per a 2013 del personal al servei de la Generalitat.
2. Cobrament dels 44 dies meritats de la paga extraordinària de desembre de 2012 del personal funcionari i estatutari i dels 15 dies del personal laboral.
3. Compensació de la supressió de la paga extra amb l’eliminació de les retallades previstes en el Decret – Llei 1/2012, del Consell, a la carrera i desenvolupament professional del personal sanitari, els sexennis del personal docent i introducció de la carrera professional per al personal d’Administració del Consell.

Intersindical Valenciana espera que la Generalitat Valenciana convoque la Mesa General per obrir un veritable procés de negociació que suspenga els efectes del Decret - Llei 1 / 2012 i altres que ha anat aprovant tant el govern valencià o l’espanyol.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.