Salut Laboral

Intersindical Valenciana denuncia l’incompliment del protocol

Dimecres passat 11 d’abril es va reunir la Comissió Sectorial de Seguretat i Salut en el Treball dels àmbits de justícia, docent i administració pública (COSESESA) a petició urgent d’Intersindical, el 14 de març.

13 / 04 / 2018 | Intersindical

En la reunió es va establir una confrontació amb la Direcció General de Centres i Personal Docent arran de la Prèvia i de les Al·legacions presentades per Intersindical Valenciana. A la Prèvia, Intersindical qüestionava la posada en marxa de les Unitats de Resolució de Conflictes (URC), creades al sector docent, per no complir amb l’establit, per al seu òptim funcionament, segons el Protocol d’Assetjament Laboral:

- La URC, a València, ha començat a intervindre sense reglament, en el qual s’ha d’establir les normes, competències i facultats d’aquest òrgan.
- No s’ha donat formació prèvia a les persones que integren la URC, tal com s’especifica en el Protocol.
- No s’ha autoritzat, a tots els membres, el permís necessari per a assistir a les reunions convocades per la URC per a poder complir amb normalitat les seues funcions.
- No es garanteix la paritat de gènere a les suplències de titulars de l’administració i de les organitzacions sindicals.

Intersindical Valenciana demana que es coordinen les URC de diferents sectors quan existisca personal afectat d’una Conselleria que té el seu lloc de treball en una altra.

Després d’abordar tots els punts de la reunió i a la vista del conflicte mantingut,  Intersindical Valenciana va sol·licitar que de manera urgent es convocaren les reunions de les meses tècniques sectorials.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.