Davant la crisi
Repressió sindical

Intersindical Valenciana denuncia un acte de repressió social

15 / 10 / 2014 | Intersindical

La companya de l’STE-CLM Intersindical, Matilde Castilla, és acusada pel Ministeri Fiscal per haver participat en una roda de premsa en estar denegat el permís per la Junta Electoral Provincial a una concentració de les Marxes per la Dignitat, de les quals forma part l’organització.

La avortada concentració, convocada per al passat 20 de maig, pretenia denunciar els retalls socials i els partits de la troika que els imposen a la ciutadania, i en no poder-se realitzar, les Marxes per la Dignitat realitzaren una roda de premsa al mateix lloc per tal d’explicar als medis la prohibició de l’acte, denegat per “colisionar amb el procés electoral convocat” dins la campanya electoral al Parlament Europeu.

La companya Matilde Castilla ha estat encausada per la via penal per ser la sol.licitant del permís de la concentració, i serà duta a judici el vinent 27 d’octubre. Amb això, el Ministeri fiscal i la Junta Electoral Provincial incideixen en la repressió de la protesta social i en la llibertat d’expressió a les persones i moviments socials que denunciem les injustícies que els poders polítics i financers estan carregant a les espatlles de les ciutadanes i els ciutadans.

Intersindical Valenciana manifesta la seua indignació per aquests fets i els denuncia com un nou acte de repressió i persecució social, alhora que comunica el seu suport i se solidaritza amb Matilde i altres persones ja represaliades.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.