Marxes 22-M

Intersindical Valenciana dóna suport a les Marxes de la Dignitat al País Valencià

11 / 11 / 2014 | Intersindical

El proper 15N les tres columnes de les Marxes de la Dignitat arribaran a la ciutat de València. El punt de confluència serà la Plaça de Patraix al voltant de les 12:00 hores. Aquesta Marxa té com a lema: Pa, Treball, Sostre, Dignitat, No a la Corrupció i s’emmarca en la progamació de mobilitzacions per al mes de novembre que ha acordat el moviment 22M.

Les columnes eixiran dissabte 15 de novembre de les poblacions: Aldaia (Plaça de la Pipa),  Meliana i Catarroja al voltant de les 9 – 9:30 hores per caminar fins la Plaça de Patraix. En aquesta es farà una Assemblea oberta a totes les persones i organitzacions, es dinarà i, a les 17:00 hores, començarà una manifestació que anirà des de la Plaça de Patraix fins la Plaça de la Mare de Déu.

Intersindicial Valenciana que és una de les entitats impulsores, des del primer moment, fa una crida a tota la seua afiliació i simpatitzants i a tota la societat valenciana a participar activament en les accions convocades per les Marxes de la Dignitat.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.