A casa nostra

Intersindical dóna un nou impuls a la seua estructura a Alacant

El Sindicat coordinarà i optimitzarà la política sindical i sociopolítica a les comarques d’Alacant.

21 / 04 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha mantingut una reunió de coordinació a les comarques d’Alacant. En aquesta reunió, que ha tingut lloc a la seu de l’STEPV d’Alacant, han participat 30 representants sindicals de tots els sectors son té implantació el Sindicat - ensenyament, salut, administració local i autonòmica, correus, transport ferroviari, empreses privades… - i de totes les comarques.

En aquesta reunió s’ha analitzat la situació social, laboral i econòmica de les comarques del Sud, del País Valencià i de l’Estat. Una situació complicada per les treballadores i treballadors, les persones aturades i pensionistes, la gent jove, les dones o les persones nouvingudes per les polítiques antisocials que s’han aplicat al llarg de molts anys i que encara continua aplicant el govern espanyol. Per al Sindicat, calen altres polítiques que afavoresquen la majoria de la població i que suposen una millora en les condicions laborals i socials de les treballadores i treballadors.

Per altra part, s’ha acordat que, per coordinar i optimitzar la política sindical i sociopolítica de la Intersindical Valenciana a les comarques d’Alacant, es constituirà una coordinadora intersindical que integrarà tots els sindicats de la Intersindical Valenciana que hi tenen presència: Sindicat Ferroviari, Intersindical Salut, Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià – Intersindical Valenciana (STEPV), Sindicat de Treballadores i Treballadors de les Administracions i Serveis Públics – Intersindical Valenciana (STAS) i Sindicat de Treballadores i Treballadors de la Indústria, Comerç i Serveis – Intersindical Valenciana (STICS).

La constitució d’aquesta estructura sindical pretén ampliar la implantació de la Intersindical Valenciana a Alacant per ser una alternativa real, com ja passa a l’ensenyament o la sanitat, al sindicalisme tradicional. La propera reunió de coordinació serà el 26 de maig.

També s’ha acordat participar activament en les manifestacions del Primer de Maig a ciutats com Alcoi, Elx o Alacant, en les accions convocades per les Marxes de la Dignitat i en les que s’estan preparant per denunciar l’acord Unió Europea – Turquia.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.