1r de maig

Intersindical Valenciana es manifesta el Primer de Maig

Aquest Primer de Maig, dia de la classe treballadora, Intersindical Valenciana s’ha manifestat a les ciutats d’Alacant, Elx, Alcoi, Vinaròs, Castelló i València per exigir ocupació digna, drets i igualtat.

01 / 05 / 2017 | Intersindical

Intersindical Valenciana, sindicat de classe valencià, ha eixit als carrers sota aquestes reivindicacions en considerar que ha arribat el moment d’acabar amb les polítiques neoliberals practicades pel govern espanyol. En aquest sentit el sindicat creu que és necessari un canvi del govern espanyol per fer possible unes altres polítiques afavoridores dels interessos de la classe treballadora i de la majoria de la població.

Des de la Intersindical Valenciana s’afirma que per poder dur a terme una política alternativa necessitem apoderar-nos, unir-nos i juntes i junts exigir la recuperació dels nostres drets. Drets laborals bàsics, salari digne, horaris raonables, vacances, estabilitat, en definitiva el dret a una vida digna amb perspectives de futur. Però no només hem de recuperar drets laborals, sinó també molts altres que se’ns arrabassen, el dret de vaga està sent desactivat per l’ús abusiu dels serveis mínims i per la criminalització de la protesta. A més, altres drets democràtics com la llibertat d’expressió estan sent sotmesos a l’escrutini i persecució selectiva per part de certs membres de la fiscalia i la judicatura en clara complicitat amb el poder executiu.

Finalment, Intersindical Valenciana expressa la necessitat de mantindre una mobilització socials i laborals unitària, sostinguda en el temps, que obligue al canvi de govern i al canvi de polítiques. Per això, des del Sindicat es fa una crida a participar en manifestació convocada per la PAH per al dia 6 de maig i en la manifestació estatal convocada per les Marxes de la Dignitat per al proper 27 de maig.

València, Primer de Maig de 2017
Diada de la Classe Treballadora
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.