1r de maig

Intersindical Valenciana es manifesta el Primer de Maig

El Sindicat aposta per una gran mobilització general en els propers mesos per recuperar drets i salaris

Manifestació de l'1 de maig a València
Manifestació de l'1 de maig a València
02 / 05 / 2018 | Intersindical

Aquest Primer de Maig, dia de la classe treballadora, Intersindical Valenciana s’ha manifestat a les ciutats d’Alacant, Elx, Alcoi, Vinaròs, Castelló i València contra la precarietat, l’atur i l’exclusió social, per la recuperació del drets i per un treball, un salari i unes pensions dignes.

Intersindical expressa la necessitat de mantindre una mobilització social i laboral unitària

Intersindical Valenciana, sindicat de classe valencià, ha eixit als carrers sota aquestes reivindicacions en considerar que ha arribat el moment d’acabar amb les polítiques neoliberals practicades pel govern espanyol. En aquest sentit el sindicat creu que és necessari capgirar-les per altres afavoridores dels interessos de la classe treballadora i de la majoria de la població. Per fer-ho possible cal una gran mobilització general en els propers mesos que servesca per millorar salaris, condicions laborals i drets socials.

Des de la Intersindical Valenciana s’afirma que per poder dur a terme una política alternativa necessitem apoderar-nos, unir-nos i juntes i junts exigir la recuperació dels nostres drets i la derogació de les reformes de laborals i de les pensions . Drets laborals bàsics, salari digne, horaris raonables, vacances, estabilitat, en definitiva el dret a una vida digna amb perspectives de futur.

Finalment, Intersindical Valenciana expressa la necessitat de mantindre una mobilització social i laboral unitària, sostinguda en el temps, per això anima les treballadores i treballadors a participar a tots els actes que s’organitzen en els propers dies com:
- la defensa les pensions públiques el 5 de maig,
- la lluita per acabar amb la violència contra les dones i el patriarcat en moltes localitats valencianes, com el dia 2 de maig a València.
- la mobilització de la comunitat educativa els dies 8 i 16 de maig o
- la marxa contra la precarietat que acabarà en Madrid el 27 de maig

València, 1 de maig de 2018




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.