Partits polítics

Intersindical Valenciana es reuneix amb Esquerra Unida

11 / 11 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana i Esquerra Unida es reuneixen per analitzar la situació social, laboral i econòmica i per establir espais de treball i col·laboració entre les dues organitzacions. A més, s’ha coincidit en la preocupació per l’elecció de Donald Trump com a president dels EEUU i de Mariano Rajoy com a president de l’estat espanyol, així com de l’avanç de les forces xenòfobes i de dreta a Europa. Esquerra Unida i Intersindical Valenciana consideren que cal treballar per articular espais unitaris als diversos àmbits per impulsar la mobilització social i les polítiques transformadores que servesquen per aconseguir un veritable canvi social. El Sindicat ha proposat la necessitat d’un Acord Social i Ciutadà per la defensa dels drets socials i laborals que siga una eina per frenar les polítiques neoliberals.

En la trobada també s’ha considerat necessari posar l’accent en assumptes com ara: les polítiques d’ocupació per fer front a l’alta taxa de desocupació, temporalitat i precarietat, l’establiment d’un nou model productiu, la potenciació dels serveis públics o les polítiques d’igualtat. En eixe sentit, s’ha acordat mantindre reunions de treball de caràcter general i sectorial per intercanviar les propostes i les alternatives en matèria laboral, social i econòmica.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.