Partits polítics

Intersindical Valenciana exigeix la dimissió de Rajoy

El Sindicat considera necessària la convocatòria d’eleccions anticipades.

16 / 07 / 2013 | Intersindical

Intersindical Valenciana exigeix la dimissió del President del Govern, Mariano Rajoy, així com la convocatòria d’eleccions generals anticipades, atesa la situació política generada després de les declaracions de l’ex-tresorer del Partit Popular, Luis Bárcenas.

Mentre retallen les condicions laborals de la classe treballadora, s'enriqueixen il·licitament

Per al Sindicat, tant Mariano Rajoy com el Partit Popular han d’assumir les seues responsabilitats polítiques per l’actuació de Bárcenas al capdavant de les finances, així com les seues pròpies, ja que aquest ha declarat, en seu judicial, que: “tant Rajoy com De Cospedal rebien sobresous i que el Partit Popular es financiava irregularment”. Intersindical Valenciana afirma que, de confirmar-se aquestes declaracions, estariem davant d’un fet extremadament greu ja que mentre Mariano Rajoy, en els anys 2009 i 2010, demanava l’aplicació de retallades a les treballadores i treballadors i dels serveis públics, segons Bárcenas, estava cobrant sobresous. Tot un exercici d’immoralitat política i de manca d’ètica que li inhabiliten per continuar un dia més al capdavant del govern.

Aquestes mesures antisocials com la reforma laboral, les retallades en Educació, Sanitat, dependència, igualtat, etc. La disminució salarial del sector públic o privat, els milers de desnonaments, l’exili econòmic de milers de joves, etc., s’han estat portant endavant per un govern del PP que estava, també segons les declaracions de Bárcenas, finançat al marge del que disposa la legislació vigent i engreixant els comptes corrents dels seus màxims dirigents que, continuament, demanaven al conjunt de la població més “esforços” per eixir de la crisi. Uns “esforços” que ells mateixos no s’aplicaven, cosa que diu una persona ben informada i que, durant molt de temps, ha gestionat les finances del Partit Popular.

Per tot açò, per regenerar la situació que travessem, cal que Mariano Rajoy presente la seua immediata dimissió, i que es convoquen eleccions generals anticipades, ja que un altre polític del mateix partit no resol el problema, en estar tacat el resultat electorals actual pel pressumpte finançament irregular del PP. A més, cal que s’obriga una investigació independent per auditorar els comptes del PP, tant els de la direcció estatal com de les diferents direccions autonòmiques i que es depuren totes les responsabilitats polítiques i penals.

Intersindical Valenciana crida a la mobilització social massiva per forçar la dimissió del govern. En eixe sentit, considera que cal articular un front social, sindical i polític ample per fer-ho possible de manera immediata.



Comentaris
Maria
18 / 07 / 2013 - 8:17

Totalment d’acord, peò axó ja se sabia fa temps, i els partits de la oposició no s’ha fet res per a denunciaro.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.