Davant la crisi

Intersindical Valenciana exigeix Rajoy explicacions per la carta a la Comissió Europea

24 / 05 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana exigeix el president del govern en funcions Mariano Rajoy done explicacions sobre la carta que ha enviat a la Comissió Europea en la que s’afirma que “Una vegada que n’hi haja un nou Govern estem disposats a adoptar noves mesures”.

Per Intersindical Valenciana aquestes declaracions són impresentables i impròpies d’un president en funcions que està pendent de les eleccions generals del proper 26J.

Per altra part, Intersindical Valenciana considera inaceptable que puguen haver més retallades, més ajustos o més reformes en normativa laboral, serveis públics o polítiques socials. I adverteix al govern espanyol que de produir-se convocarà mobilitzacions laborals i socials per evitar-ho.

Finalment, des de la Intersindical Valenciana es demana que el president Rajoy comparega davant la Diputació Permanent del Congrés per donar totes les explicacions al respecte.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.