logo_intersindical

Intersindical Valenciana > Notícies de la Intersindical > Mobilitzacions

Intersindical Valenciana fa una crida a la participació en la manifestació per un finançament just

17 / 11 / 2017 | Intersindical

Intersindical Valenciana fa una crida a la societat valenciana a participar en la manifestació per un finançament just que tindrà lloc, dissabte 18 de novembre, a les 18 hores, al MUVIM de la Ciutat de València. Per a Intersindical Valenciana ara és el moment de posicionar-se públicament per fer palés el rebuig a les discriminacions que patim les valencianes i valencians en matèria de finançament autonòmic i d’inversions. Una prova molt evident ha estat el tractament que els Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ens han donat. Mentre la inversió mitjana de l’estat espanyol se situa en 185 euros per habitant, algunes comunitats autònomes, com ara Castella i Lleó, en reben 405. Nosaltres, els valencians i les valencianes, rebem 119 euros per habitant, la xifra més baixa de tot l’Estat espanyol; és a dir, que la inversió, respecte a la ja minsa de l’any 2016, baixa un 33,8 %.

Per a Intersindical Valenciana, davant del menysteniment del govern de l’estat, les valencianes i valencianes no ens podem resignar a restar passius en un assumpte cabdal pel nostre futur i per les nostres condicions de vida i benestar social. La manca de recursos i d’inversions afecta directament els serveis públics -educació, sanitat, dependència, serveis socials, transports…-, les polítiques actives d’ocupació i la creació d’ocupació, el suport a sectors estratègics com el camp o la nostra indústria i les infraestructures.

Per tot açò, des de la Intersindical Valenciana s’acudirà a la manifestació amb una pancarta amb el lema «Per un finançament just» que serà portada per persones dels diversos sindicats que hi formen part.

Següent següent anterior Anterior


Deixa un comentari

Normes d'us: Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana. / No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes. / Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles. / Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats. / No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat. / Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.


Troba'ns al Facebook