Migració i refugi

Intersindical Valenciana ha participat en la Trobada Estatal per la Pau a Colòmbia

19 / 04 / 2013 | Intersindical

La Trobada va tindre lloc a Madrid els dies 12 i 12 d’abril convocada per la Plataforma Estatal per la Pau a Colòmbia, i va comptar amb la participació d’organitzacions i col · lectius que treballen per la pau amb justícia social a Colòmbia, i els que venien de diferents ciutats del territori Espanyol, així com també exiliats i refugiats colombians i membres del Moviment de Víctimes de Crims d’Estat (MOVICE).

Aquest Congrés Estatal partia d’un treball previ que s’ha desenvolupat a les diferents territoris, on s’han realitzat trobades per articular propostes, garantint mecanismes de participació i fent una crida molt ampli a participar activament en la construcció de propostes que enriquesquen des de la realitat dels exiliats o migrants colombians i les organitzacions de solidaritat internacionalista a l’Estat espanyol, l’agenda de propostes que permeta entreveure una pau amb justícia social a Colòmbia.

En aquesta trobada es van constituir tres comissions de treball així:

a) -. Propostes de Pau integral i construcció de nou país amb justícia social, econòmica i ambiental.
b) -. La participació popular en la construcció de la pau i garanties per a la oposició.
c) -. El paper de la Solidaritat Internacionalista.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.