Davant la crisi

Intersindical Valenciana organitza un acte sobre les polítiques de la Unió Europea

01 / 12 / 2015 | Intersindical

Intersindical Valenciana organitza una mesa redona sota el títol “La Unió Europea contra la sobirania dels pobles. Els drets socials i sindicals a la UE”. La mesa redona pretén analitzar i debatre sobre les polítiques que imposa la UE i els organismes internacionals als diferents estats que hi formen part. Unes polítiques que estan afectant greument les treballadores i treballadors, el conjunt de la ciutadania i la sobirania dels estats i dels pobles. El Sindicat considera que aquestes polítiques s’han de combatre en tots els àmbits a través de la coordinació dels moviments socials, partits polítics i sindicats per aconseguir aturar-les i substituir-les per unes altres al favor de la ciutadania i dels pobles.

Aquest acte tindrà lloc dijous, 3 de desembre, a les 19 hores, al Saló d’Actes del Jardí Botànic de València del carrer Quart, 80. L’entrada és lliure.
Intervindran: Ainhoa Etxaide, secretaria general del sindicat basc LAB; Nara Cladera, comissió internacional del sindical Union Syndicale Solidaires (França); Hèctor Illueca, portaveu de la Mesa Estatal del Front Cívic Som Majoria i Katerina Giannoulia, sindicalista, membre d’Esquerra dels Treballadors internacionalista (DEA) i de la Unitat Popular (Grècia).




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.