Sindicalisme

Intersindical Valenciana participa 106 conferència internacional del treball

23 / 06 / 2017 | Intersindical

El Sindicat ha estat present assemblea OIT i actes de la FSM

Intersindical Valenciana ha participat en la 106 Conferència Internacional del Treball que ha tingut lloc a Ginebra i en els actes que la Federació Sindical Mundial ha organitzat coincidint amb l’esdeveniment internacional.

La 106 Conferència Internacional del Treball de l’Organització Internacional del Treball ha tingut com a lema central “construir un futur amb treball decent”. El Sindicat destaca la intervenció del secretari general de la Federació Sindical Mundial (FSM) George Mavrikos,  que va expressar la seua solidaritat amb les sindicalistes perseguides arreu del món en països com Colòmbia, Turquia, Hondures, Mèxic… i amb els pobles que estan patint conflictes armats i guerres imperialistes, la seua aposta per enfortir les lluites contra el poder de les multinacionals i l’exigència d’acabar amb el bloqueig a Cuba, així com la defensa que totes les persones tenen a un treball digne.

Per altra part, Intersindical Valenciana va mantindre contactes i reunions bilaterals amb diversos sindicats i organitzacions de caire laboral que van estar presents a Ginebra amb la finalitat d’establir canals de comunicació i col·laboració en matèria laboral.

Intersindical Valenciana també va participar en reunions de la FSM com la Conferència sobre Persones Migrants econòmiques i refugiades que va ser molt activa i interessants per les informacions que els sindicats van donar i per les conclusions que van anar en la línia d’apostar per lluitar per aconseguir la igualtat de drets laborals i socials per totes les persones treballadores independentment del seu origen. En eixe sentit es va proposar la possibilitat de convocar un dia de acció en la tardor per exigir la igualtat de drets de les persones migrants i refugiades. El Sindicat va intervindre per informar de la situació al País Valencià i a l’estat espanyol, informant de la situació a la “frontera sud”, del Centres d’Internament de persones Estrangeres (CIEs) i de les actuacions del govern de Rajoy per restringir els drets a les persones nouvingudes.

Finalment, el Sindicat va participar en diverses protestes de carrer convocades per sindicats. Una d’elles va ser la dels sindicats brasilers en protesta per la política laboral i social del govern de Brasil i en exigència de la convocatòria d’eleccions.



Comentaris
carles marco
25 / 06 / 2017 - 20:47

Jo encara no entenc com a aquestes altures TOTS ELS SINDICATS DEL MÓN NO S’UNIXEN per a demanar l’obvi: davant la galopant tecnologització i robotització dels treballs (que generen molta més riquesa que mai) cal, precisament, demanar menys hores de treball, atur sine die fins a no tindre altre treball, prejubilacions als majors de 55 anys perque ja ningú els torna a donar treball, Renda Bàsica etc. Tot això és possible amb més impostos a les empreses per cada robot, i a les grans fortunes, i les multinacionals, i la prohibició dels paradisos fiscals (i que els corruptes no puguen eixir de la càrcel fins a que no tornen lo furtat). El gran capital si que ha sabut unir-se davant la globatització. I insistix: se produix moltísima més riquesa per habitant que mai perque cada vegada treballen les màquines multiplicant per cent la producció dels homes. ENS ESTÀN PRENENT EL PEL LA DRETA I LES POLÍTIQUES NEILIBERALS!!!



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.