Sindicalisme

Intersindical Valenciana participarà 17 Congrés de la Federació Sindical Mundial

28 / 09 / 2016 | Intersindical

Una representació de la Intersindical Valenciana participarà en el 17 Congrés de la Federació Sindical Mundial (FSM) que tindrà lloc els propers dies 5 - 8 d’octubre a Durban (Sudàfrica).

El Congrés, que tindrà com a lema “Lluita, Internacionalisme, Unitat, Endavant! Per la satisfacció de les necessitats contemporànies de la classe obrera, contra la pobresa i les guerres generats per la barbàrie capitalista”, representa 92 milions de treballadores i treballadors de 126 països del món.

Les delegades i delegats que participaran tractaran diversos temes com: l’Informe d’Acció de la FSM del període 2011-2016; informe de finances; el Pla d’Acció per a 2016-2020 i l’elecció de la nova directiva de la FSM.

La FSM és una federació internacional de sindicats fundada el 3 d’octubre de 1945 a París. És la segona organització sindical més antiga i fundadora de l’Organització Internacional del Treball (OIT). La FSM és una organització sindical de classe que lluita contra el capitalisme i l’imperialisme i està organitzada per Unions Internacionals Sindicals (UIS).

Intersindical Valenciana ha participat, durant els últims anys, en diverses activitats convocades per la FSM o les diverses UIS, especialment les del Metall o Pensionistes i Jubilats, així com reunions de Dones.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.