Sindicalisme

Intersindical Valenciana per la millora de la situació de les persones pensionistes

18 / 05 / 2015 | Intersindical

Hui, dilluns 18 de maig, una representació del col·lectiu de Iaioflautes i de la Intersindical Valenciana ha presentat un escrit en la seu de València del Partit Popular amb tota una sèrie de reivindicacions sobre la situació de les persones pensionistes i jubilades. Aquest document conjunt dels Iaioflautes i les federacions de Pensionistes i Jubilades de CCOO, UGT i Intersindical Valenciana ha estat lliurat a tots els partits polítics que l’han subcrit, a excepció del PP. Per això, s’ha anat aquest matí a la seua seu per lliurar-li una còpia del document. Cap responsable d’aquest partit ha volgut entrevistar-se amb les persones que ha acudit a la seu.

El document reivindicatiu consta de 10 punts referits a: serveis socials; defensa del sistema públics de pensions; revisió anual de les pensions; crítica a les retallades en el servei públic de salut; incorporació de la gerentologia en el servei d’atenció primària; oposició al copagament farmacològic; suport a les polítiques defensades per la Coordinadora de Discapacitat i Dependència; oposició a la priovatització de les residències de majors i potenciació dels centres públics.

En definitiva, des de les organtizacions que han signat el document es pretén millorar les condicions de vida de les persones jubilades i pensionistes així com la potenciació del serveis públics que els hi presten servei.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.