Intersindical Valenciana se solidaritza amb Diego Cañamero

La Intersindical Valenciana manifesta el seu suport i reconeixement al dirigent sindical Diego Cañamero Valle, portaveu del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT), en uns moments en què està sent objecte d’una descarada i indiscutible persecució política a Andalusia.

09 / 09 / 2011 | Intersindical

La detenció que ha patit avui és una mostra més de l’assetjament policial, judicial i polític a què s’ha vist sotmès des de fa força temps ell i altres sindicalistes, i que pretén silenciar qui porten dècades lluitant contra la precarietat, l’exclusió, la rapinya patronal i en defensa de la justícia social.
Els que hem compartit tantes vegades amb Diego Cañamero aquesta lluita, volem mantenir avui més que mai aquest compromís solidari amb ell així com amb totes les companyes i tots els companys d’altres organitzacions sindicals, socials i polítiques que dediquen cada dia a la lluita per una societat més justa i solidària.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.