Reforma laboral
Vaga General 29-M

Intersindical valora positivament la convocatòria de vaga general el 29-M

El sindicat ha convocat un procés d’assembles per decidir el suport a la convocatòria

09 / 03 / 2012 | Intersindical

El secretariat de la Intersindical Valenciana valora positivament la vaga general d’àmbit estatal que han convocat CCOO i UGT, i al País Basc la majoria sindical basca (ELA-STV, LAB, STEE-EILAS) i a Galiza el CIG.

La reforma laboral suposa una agressió brutal sense precedents contra els drets laborals

Per a Intersindical Valenciana, cal que el 29-M s’ature el conjunt de l’estat i el País Valencià, i es manifeste públicament i amb contundència el descontentament davant les polítiques socials, laborals i econòmiques que porten a cap el govern espanyol i el valencià. Unes polítiques que estan generant més atur i pobresa, destruint drets i desregulant el mercat laboral.
Intersindical Valenciana aposta per fer de la vaga general el punt de partida per donar una resposta contundent, sostinguda i contínua a totes aquestes polítiques que estan contribuint perquè les empreses i el sistema financer continuen guanyant diners a costa d’espoliar el conjunt de la societat.
Per al sindicat, la reforma laboral imposada pel govern espanyol suposa una brutal agressió sense precedents als drets laborals de les treballadores i treballadors que es concreta en aspectes com, per exemple, facilitar i abaratir els acomiadaments; debilitar la negociació col·lectiva; modificar la contractació per afavorir els interessos de la patronal; augmentar la flexibilitat laboral o potenciar les ETT com a agències de col·locació.
A aquesta reforma laboral s’uneix la política de retallades salarials, de personal i d’inversions en les administracions públiques. Unes retallades que han mobilitzat la societat valenciana en els darrers mesos i que afecten directament a més de 140.000 persones que hi treballen i indirectament al conjunt de la societat valenciana.
Per això, per existir motius suficients, retallades i reforma laboral, des del secretariat de la Intersindical Valenciana es valora positivament la convocatòria de vaga general. A més, considera que la totalitat dels sindicats convocants s’han de comprometre a sotmetre al conjunt de la classe treballadora qualsevol acord que es puga assolir en les negociacions que es facen amb les patronals i el govern.
Intersindical Valenciana, que practica un model sindical assembleari, ha decidit convocar durant la setmana vinent assemblees per al conjunt de l’afiliació i de les treballadores i treballadors per valorar els efectes de les retallades en els serveis públics i la reforma laboral i per decidir sobre la convocatòria de vaga general.



Comentaris
José Vte
13 / 03 / 2012 - 19:23

Me comunico con vosotros desde la comarca de La Serranía, y me gustaría pediros que cuando se convoquen asambleas penséis en nosotros. El País Valenciano, aunque no lo parezca, no termina en Liria.
Aunque no podré asistir a la asamblea quiero deciros que ya era hora de que se convocará una huelga general.
Por favor, hay que leerse el decreto sobre la reforma laboral. Es el mayor ataque a la clase trabajadora que yo recuerde. Hay que responder de manera contundente y dejarnos de tonterías.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.