Drets de les dones
Drets democràtics

Iris, assassinada a Tenerife

23 / 10 / 2015 | Intersindical

la víctima havia interposat dues denúncies contra l'assassí

Ha sigut en mig del carrer i l’assassí ha agredit també a la mare d’aquesta.
Iris havia interposat dues denúncies contra aquest bèstia que ha acabat amb la seua vida. L’estat no l’ha protegit. Deixa òrfenes tres criatures.

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes.  Recordem que desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques i també aquelles ingressades en institucions hospitalàries, com les que quedaran amb greus discapacitats fruit de les brutals agressions que han patit. Continuem sumant víctimes i el Govern continúa retallant en serveis assistencials, de prevenció,  en vides!
Exigim del Govern un compromís real en la lluita contra aquesta xacra. Compromís i recursos escaients que el Govern de l’Estat han de tindre per a eradicar-la i que passen necessàriament per la seua consideració com a qüestió d’Estat.
Després de deu anys de la Llei Estatal 1/2004, contra la violència de gènere, no ha estat dotada pressupostàriament ni desenvolupada. Recordem que el govern valencià va traure una llei autonòmica que després de dos anys encara no ha desenvolupat.
Però a més, pensem que una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta. Per això, la coordinadora recorda la importància de mostrar el rebuig públicament davant aquesta xacra per exigir als governs la implicació que cal per a eradicar-la.
El terrorisme masclista ha ser una qüestió d’estat! Exigim el restabliment i dotació dels mitjans escaients per a la prevenció de la violència de gènere i per a la assistència integral de totes les dones en situació de maltractament. L’assassinat d’Iris és responsabilitat directa del govern!!
Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat malalta. Per això,  cal mostrar el rebuig públicament davant aquesta xacra i exigir als governs la implicació que cal per a eradicar-la.
Per Iris, per totes les dones que pateixen violències masclistes diariament, per les que ja no tenen veu, el 7 de novembre anirem a la Marxa Contra les Violències Masclistes! #VivesEnsVolem #EnsFaltenTotes

NO més violències masclistes!

http://www.laopinion.es/sucesos/2015/10/23/hombre-mata-punaladas-exmujer-hiere/635001.html




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.