Partits polítics

La ciutadania exigeix un canvi real de les polítiques socials, laborals i econòmiques

Intersindical Valenciana valora les eleccions autonòmiques i municipals del 24 de maig.

Manifestació del gener de 2012 contra les retallades als serveis públics.
Manifestació del gener de 2012 contra les retallades als serveis públics.
26 / 05 / 2015 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha fet una primera valoració dels resultats de les eleccions. Per al Sindicat la ciutadania ha apostat per un canvi davant d’unes polítiques que ha estat atacant els drets individuals i col·lectius i empobrint la població en els darrers anys. La voluntat expressada per la ciutadania ha d’obrir una nova etapa també en la forma de fer política per assegurar la participació de la societat en la presa de decisions.

Cal ara recuperar els drets i millorar les condicions de vida i laborals

Des del Sindicat es considera que aquests resultats responen al cansament de la ciutadania i a la mobilització social en nombroses lluites i plataformes que han estat treballant, de valent, des de fa anys per combatre les polítiques antisocials i antivalencianes que s’han estat practicant.

Intersindical Valenciana fa pública la seua felicitació als partits polítics que han obtingut uns bons resultats i lamenta que EUPV no haja aconseguit entrar en les Corts Valencianes ja que no ha merescut quedar-se fora de les principals institucions a causa de la barrera injusta del 5% per accedir-hi, per la bona feina feta als carrers i al parlament.

A més, el Sindicat espera que aquests resultats suposen un canvi real de les polítiques socials, laborals i econòmiques per recuperar els drets i millorar les condicions de vida i laborals de les treballadores i treballadors i del conjunt de la ciutadania. En eixe sentit, aposta per posar en marxa tota una sèrie de mesures com ara: una auditoria ciutadana del deute; frenar l’empobriment amb garanties universals per a tota la població; fi de la corrupció i transparència en la gestió pública; potenciació dels serveis públics de titularitat pública: educació, transport, sanitat, serveis socials…; recuperació dels drets socials perduts; establir un Marc Valencià de relacions laborals i prestacions socials; defensa de l’autogovern, la normalització lingüística i la cultura del País Valencià; promoció activa de polítiques d’igualtat; lluita contra la violència masclista i l’explotació sexual; desenvolupament de mecanismes de participació democràtica de la societat…

Finalment, el Secretariat Confederal de la Intersindical Valenciana es reunirà el proper dijous per analitzar i valorar la nova situació generada pels resultats electorals.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.