Marxes 22-M

Les Marxes 22M celebraran una assemblea oberta a València el 22 de setembre

L’assemblea tractarà les mobilitzacions que impulsa per als propers mesos i tindrà lloc a la seu d’Intersindical Valenciana.

18 / 09 / 2015 | Intersindical

Les Marxes 22M volen engegar amb la participació de tots els moviments, organitzacions i col·lectius socials que comparteixen els eixos de la convocatòria.

Els drets fonamentals no els crea el poder polític, s'imposen a l'estat l'obligació de respectar-los

A més, les Marxes de la Dignitat estan impulsant, al costat d’altres plataformes i col·lectius, l’Euromarxa 2015. La columna sud-oest eixirà de Gibraltar el dia 1 d’octubre i arribarà a Brussel·les el 14 per participar en les accions que tindran lloc els dies 15, 16 i 17 en aquesta ciutat.
Les Marxes consideren que aquest moment és el de les persones, el dels companys i companyes que estem al carrer lluitant per reivindicar:

  • No al pagament del deute: il·legal, il·legítim i odiós
- En defensa de les llibertats i contra un estat policial.

  • Per uns serveis públics de qualitat, essencials i no essencials, i contra la seva privatització. Seguretat Social jubilacions, pensions, discapacitat/llei dependència, atenció mèdica i habitatge]; Sanitat; salut i salubritat; educació (escoles, instituts, universitats…); subministraments domiciliaris (aigua, gas, electricitat, residus…); assistència jurídica “gratuïta”; transport; cultura; esport; telecomunicacions; bancaris…
  • Dret a habitatge digne per a totes i tots

  • Pel dret a un treball i salari digne i per una renda bàsica suficient

  • Per la derogació de les successives reformes laborals imposades a la classe treballadora, per l’ocupació estable i amb drets
  • Per un desenvolupament que respecte la naturalesa en benefici de les generacions presents i futures
  • Contra la corrupció i impunitat. Per l’ètica i la transparència
  • No al TTIP (Acord Transatlàntic per al Comerç i la Inversió)

  • Contra la guerra i pel refugi a les persones desplaçades pels conflictes bèl·lics o econòmics

Aquests drets estan lligats a la dignitat de les persones dins de l’estat i de la societat. Els drets fonamentals no els crea el poder polític, s’imposen a l’estat l’obligació de respectar-los.
A l’Assemblea també s’informarà de l’Assemblea Estatal Oberta a Moviments Socials, Partits i Col·lectius convocada per les Marxes de la Dignitat per al dissabte 19 de setembre que es realitzarà a l’Escorxador de Madrid i a la qual també esteu tots i totes convidades.
Les persones, els col·lectius i les organitzacions que ho desitgeu podeu acudir a la reunió del 22 de setembre a les 19 hores, a la seu de la Intersindical Valenciana (C / Juan de Mena, 18 - baixos) per preparar entre totes i tots les mobilitzacions.
A més, des de les Marxes de la Dignitat fem una crida per organitzar-nos als barris, districtes, municipis, centres de treball o d’estudis… i participar en les mobilitzacions que proposem per aturar les agressions salvatges als nostres drets, recuperar tots els que ens han furtat i aconseguir tots i cadascun dels drets que les persones hem de tenir.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.