Mesa general de la Funció Pública

Modificada la proposta del Consell per a les retribucions de 2014

Intersindical Valenciana considera insuficients les modificacions introduïdes en la reunió de hui, dimarts, 22 d’octubre. La conselleria d’Hisenda facilitarà un nou document demà al matí i hi haurà una nova reunió informal demà a les 11h.

22 / 10 / 2013 | Intersindical

Hui, 22 d’octubre, s’han tornat a reunir “informalment” els sindicats presents en la Mesa General de Negociació i la representació del Consell: Hisenda i Administració Pública, Sanitat i Educació. La proposta del Consell s’ha modificat respecte de la comunicada ahir dilluns 21 a la respresentació sindical. Les novetats són:

La proposta no és més que una nova edició del Decret Vela

- Sanitat: Es podria descongelar per a 2014 que el personal de nou accés puga incorporar-se a la carrera i desenvolupament professional, amb efectes administratius (reconeixements) de 1 de gener de 2014, però amb efectes econòmics de 1 de juliol de 2014. També es descongelaria la progressió en els graus de la carrera i el desenvolupament professional. Actualment, tant la incorporació nova com la progressió estan suspeses des de 2011.
En el cas de Sanitat, el temps d’inaplicació (2011-2013) es valorarà a efectes de reconeixement de carrera i desenvolupament professionals.
- Educació: es descongela la nova incorporació i la progressó en els sexennis, amb efectes econòmics i administratius de 1 de gener de 2014, però el temps d’inaplicació (2012-2013) no comptarà.
-Import de Sexennis i Carrera professional de Sanitat: s’elevarà a l’alça el percentatge del 65%, però no han concretat quin s’aplicarà finalment.
- Personal Interí docent: no està avaluada encara la possibilitat de què tornen a cobrar l’estiu. Demà diran alguna cosa al respecte.
- Implantació de la carrera professional en el sector de l’Administració de la Generalitat. Ho desenvoluparan en l’esborrany que lliuraran demà al matí. El sistema de carrera tindrà efectes administratius de gener de 2014, però el cobrament serà a partir de l’1 de gener de 2015 i no serà inferior al 33% dels imports pactats (els mateixos que Sanitat).

Proposta d’Intersindical
Intersindical Valenciana ha valorat insuficent la proposta, per considerar que no és més que una nova edició del Decret Vela. Respecte de la implantació de la carrera professional en l’Administració de la Generalitat, estem ja farts de confiar en què ja ens pagaran “l’any que ve”. Aquest sindicat va confiar en el Consell i en el seu president en 2008 i ho van incomplir tot sistemàticament, per molt que li tiren la culpa a Zapatero.
Per això, demana:
- Cobrament del 100% de la carrera professional i dels sexennis a partir de l’1 de gener de 2014.
- Perfeccionament dels sexennis i de la carrera professional amb caràcter retroactiu des que es deixaren de reconéixer.
- Cobrament dels mesos de juliol i agost per part del professorat interí.
- Activació de la carrera professional del personal de l’Administració del Consell, amb efectes administratius de 2010, i cobrament de gener-maig de 2010, i a partir del 1 de gener de 2014.
- Recuperació del poder adquisitiu perdut per l’aplicació del Decret-Llei 1/2012.
Com hem dit, demà 23 d’octubre, a les 11h, està prevista una nova reunió informal per tal de tancar el document que es durà a la Mesa General de la vesprada. Continuarem informant.



Comentaris
David
23 / 10 / 2013 - 9:11

Anims i força, ja és hora que el personal d’administració del consell cobren la Carrera Profesional que altres ja cobren.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.