Violència contra les dones

No a la violència cap a les Dones

#TerrorismeMasclista #QüestióEstat

27 / 03 / 2014 | Intersindical

Nous assassinats masclistes a Valladolid i Barcelona, portem 25 dones executades per delinqüents masclistes enguany!


Un terrorisme masclista que no s’atura.

Sense cap contingut educatiu, sense cap campanya de prevenció, sense xarxa assistencial, sense oferta laboral, és molt complicat pensar que la violència contra les dones puga deixar d’existir. 
Aquest govern del PP ha aconseguit -a força de retallades assistencials, trivialitzar i amagar la realitat. Ara ha anunciat fer un estudi de la llei Integral 1/2004, contra la violència de gènere i fins i tot reformar-la.
Intersindical s’ha pronunciat més d’una vegada sobre aquesta Llei, la qual considera positiva -encara que millorable en molts aspectes-, però el problema no ha estat la llei sinó el boicot a aquesta que des de les diferents autonomies governades pel Partit Popular s’ha fet a una llei aprovada amb l’anterior govern socialista. 

No obstant alegrar-nos de qualsevol iniciativa del govern per a combatre aquest terrorisme masclista, però ens preguntem perquè vol reformar una llei que ni tan sols ha desenvolupat.

25 de març, Maria Henar, 32 anys, Medina del Campo (Valladolid). Ex parella
http://sociedad.elpais.com/sociedad/2014/03/26/actualidad/1395861227_280713.html

28 de març, Maria Dolores, 54 anys, Barcelona. Parella
http://ccaa.elpais.com/ccaa/2014/03/28/catalunya/1396007508_760685.html
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.