Drets de les dones

Prou d’assassinats masclistes!

03 / 05 / 2015 | Intersindical

Ahir dos assassinats masclistes en Sorbas (Almeria):
http://www.elmundo.es/andalucia/2015/05/03/55460fe6268e3eba1d8b4576.html

L’assassí, exparella de la víctima, també ha acabat amb la vida d’un home -actual parella d’aquesta-.
F.H.H., tenia 47 anys i no ha perdut la vida:  li l’ha arrabassat un bèstia, un delinqüent masclista que ha preferit -com sempre- matar-la abans de deixar-la lliure.
I a Benetusser una dona es llançava al buit fugint del maltractador:
http://www.lasprovincias.es/horta-morvedre/201505/02/mujer-salta-desde-segundo-20150502002348-v.html?ns_campaign=WC_MS&ns_source=BT&ns_linkname=Scroll&ns_fee=0&ns_mchannel=FB
Però el malson no s’acaba. Fa unes hores, un xiquet de 10 anys ha estat assassinat per un home, parella de sa mare, mentrestant aquesta obria la porta a la policia:
http://www.diarioinformacion.com/vega-baja/2015/05/04/hombre-mata-hijo-10-anos/1628293.html

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Recordem que desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques i també aquelles ingressades en institucions hospitalàries, com les que quedaran amb greus discapacitats fruit de les brutals agressions que han patit. Continuem sumant víctimes i el Govern continua sense dotar pressupostàriament serveis assistencials, de prevenció, ans al contrari, es retalla en serveis, en prevenció, en vida.

Exigim un pronunciament per part del president del Govern,  que declare públicament el compromís per a lluitar contra aquesta barbárie. El terrorisme masclista ha de ser considerat qüestió d’estat i el govern ha d’adoptar de forma urgent mesures per a començar a combatre-la.

Per ella, per totes les que no tenen veu. Prou de violència masclista!

#TerrorismeMasclista #QüestióEstat
#EnsFaltenTotes




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.