Retallades

Per la recuperació de tots els drets retallats!

Intersindical Valenciana participarà en les concentracions convocades per dimarts, 15 de juliol, a les 11:00 hores, davant la Delegació del Govern a València i les Sotsdelegacions del Govern a Alacant i Castelló.

Manifestació del 19 de febrer de 2012, a Alacant
Manifestació del 19 de febrer de 2012, a Alacant
13 / 07 / 2014 | Intersindical

El Sindicat considera necessària la mobilització del personal de les Administracions Públiques i del conjunt de la ciutadania per frenar les retallades que porten endavant els governs valencià i espanyol. Unes retallades que han afectat molt negativament les condicions laborals del personal que hi treballa i la prestació dels serveis públics. Aquestes retallades, totalment injustificades, pretenen: reduir l’ocupació dels serveis públics; continuar amb la política d’externalització, mercantilització i privatització; reduir les prestacions socials públiques i universals al conjunt de la ciutadania; precaritzar les administracions públiques; reduir els drets i empitjorar els condicions laborals del personal…

Per la recuperació de l'ocupació pública, l'estabilitat i les condicions de treball

Intersindical Valenciana exigeix un canvi de polítiques en tot el que afecta als serveis públics que són drets universals per al conjunt de la ciutadania i, també, aposta per la recuperació de tots els drets perduts pel personal que treballa en les diferents empreses, institucions i administracions públiques. En eixe sentit, des del Sindicat es considera que acords com el signat el 23 d’octubre de 2013, o l’acord dels 15 o 44 dies meritats de la paga extraordinària o d’alliberats sindicals no són el que necessita ni el personal de les Administracions Públiques ni la ciutadania.
Finalment, el Sindicat considera s’ha d’avançar en el procés d’unitat sindical sobre la base d’unes reivindicacions clares i consensuades, amb la voluntat real de plantar cara els governs que estan fent unes polítiques contràries als interessos generals i impulsant processos de negociació reals, transparents, des de baix, amb la participació directa del personal que hi treballa. A més, cal una negociació sobre els assumptes que preocupen realment el personal del sector públic i la ciutadania. Les propostes que planteja el sindicat són:
Pels serveis públics de qualitat, gestionats per l’Administració i al servei de la ciutadania
Per la recuperació de les retallades en serveis socials, sanitat i ensenyament
Per la recuperació de l’ocupació pública i l’estabilitat del personal al servei de les Administracions Públiques
Per la recuperació total de les retallades salarials i de condicions de treball: no a les dàdives de Montoro




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.