Mobilitzacions

Per un conveni de la ceràmica digne

Intersindical Valenciana convoca a la manifestació per un conveni col·lectiu digne per al sector ceràmic, dijous 28 de maig, a les 19 hores en la Plaça de les Aules de Castelló de la Plana.

27 / 05 / 2015 | Intersindical

Un èxit de la patronal seria l'excusa per a imposar aquestes mesures en altres sectors

El conveni autonòmic de la indústria ceràmica va finalitzar el seu període de vigència el 31 de desembre de 2014. Des d’aleshores Ascer, patronal del sector, tot emparant-se en la Reforma Laboral, vol imposar noves condicions a les treballadores i treballadors, com son l’eliminació de l’antiguitat, la contractació precària a traves d’ETTs, la creació d’una nova categoria amb menys salari, flexibilitat d’horaris, menys vacances i, sobre tot, un augment salarial de tan sols un 0’3% i l’eliminació de la ultraactivitat del conveni, que quedaria limitada a un any, entre d’altres.

Totes aquestes mesures representen un greu retrocés en les condicions laborals i salarials del sector i són del tot inacceptables.

Aquesta crida per a participar en la manifestació és també una crida al conjunt de les treballadores i treballadors de tots els sectors, atès que és la mateixa lluita de totes contra la precarització, la perduda de drets laborals i la rebaixa de salaris a la que ens aboca la Reforma Laboral.

Un èxit de la patronal Ascer seria l’excusa i la palanca per a imposar aquestes mesures en altres sectors.

Intersindical Valenciana fa una crida a les treballadores i treballadors de tots els sectors i al conjunt de la població a omplir els carrers de Castelló per la defensa de les condicions laborals i salarials de totes.

Per un conveni de la ceràmica digne!

Dijous 28 de maig
19 hores / Plaça de les Aules.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.