Drets de les dones

Plataforma Feminista 7N Contra les Violències Masclistes

Algunes de les assistents a l'assamblea
Algunes de les assistents a l'assamblea
19 / 09 / 2016 | Intersindical

Intersindical forma part d’aquesta Plataforma, que el dissabte ha celebrat la seua assemblea estatal amb assistència de representants del moviment feminista de diferents territoris.

En l’assemblea s’ha constatat la necessitat de continuar treballant i reivindicant els punts claus del manifest i desenvolupar accions i campanyes sobre les diferents formes de la violència masclista, com ara, la sexual, per la qual cosa considera imprescindible que l’atenció jurídica, psicològica i social a les víctimes de violència de gènere s’estenga també a cada dona que haja patit agressions sexuals, siga en les festes, en les aules, en el treball o en qualsevol lloc o relació, assegurant-los atenció, protecció, justícia i reparació.
L’exigència d’un Pla d’Acció contra la violència sexual i un protocol d’actuació ràpida que incloga sensibilització social, mesures de prevenció, serveis d’atenció especialitzada a les víctimes i assistència lletrada i tractament judicial especialitzat o la necessitat d’una educació afectiu-sexual en totes les etapes educatives allunyada del model hetero patriarcal i basada en el respecte a la igualtat i a la diversitat, són alguns dels temes acordats per l’assamblea que prepara, d’altra banda, les accions escaients per a l’aniverssari de la Marxa Contra les Violències Masclistes el proper 7 de Novembre.


Premsa:
https://www.google.es/search?q=7n&client=safari&hl=es-es&biw=375&bih=559&tbs=sbd:1,nsd:1&tbm=nws&prmd=ivn&source=lnt&sa=X&ved=0ahUKEwjSkb35zZbPAhWGVhQKHbzRB-AQpwUIFA&dpr=3




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.