Mobilitzacions

Retirem 100 euros del banc

El dia 3, retirada col·lectiva de diners pels serveis públics i contra les retallades salarials

02 / 02 / 2012 | Intersindical

El dia 3 retirarem totes i tots un mínim de 100 euros del nostre compte, cadascú el màxim que puga. En lloc de prestar-li al banc aquests 100 euros, els gestionarem nosaltres.
A la Generalitat hi ha 130.000 treballadores i treballadors públics. Només que la meitat se sumen a la iniciativa, tenim un mínim de 6’5 milions d’euros (1.083.000.000 pessetes). Millor dit: els bancs deixen de tenir 6’5 milions d’euros per fer maldats.
És una acció senzilla, legal, contundent i cridanera. A més, assenyala directament la banca, un dels grans culpables de la crisi que continua amb beneficis i està al darrere de la destrucció del sistema públic.



Comentaris
Lorena
08 / 02 / 2012 - 12:22

Esta me parece una de las mejores medidas que podemos llevar a cabo, pero es necesario darle mucha más difusión y fijar otra fecha más lejana, para que se entere el máximo de gente posible. De poco sirve anunciar el día 2 una acción que ha de realizarse el día 3.
Sería muy interesante realizar una circular en la que se especifique el número de funcionarios por sectores, para que la gente sea consciente de que todos juntos y con una acción tan sencilla como la que nos ocupa, podríamos ejercer la presión suficiente como para que el Consell empiece a replantearse sus acciones. Sería Imprescindible que, al menos, los sindicatos enviasen esta circular a todos sus afiliados, con el mensaje de que estos contribuyan, a su vez, a difundirlo. El problema actual es que la información llega tarde y mal. Si no se difunden las acciones es imposible que ninguna de ellas tenga éxito.
Gracias por su atención
Un saludo


Amadeu Sanz
08 / 02 / 2012 - 19:22

Hola, Lorena.
Gràcies a tu per la teua participació. La mesura va ser proposada en les assemblees del gener i va estar circulant per les xarxes, però és cert que no va tindre la suficient publicitat prèvia i va quedar un poc perduda entre totes les accions reivindicatives que estan tinguent lloc aquest mes. Prenim nota per si fóra convenient repetir-la més endavant, amb una milor planificació.
Gràcies de nou.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.