A casa nostra

STICS-Intersindical Valenciana i el sindicat FS-TES acorden un protocol de col·laboració

21 / 12 / 2016 | Intersindical

STICS-Intersindical Valenciana i la Formació Sindical de Tècnics d’Emergències Sanitàries (FS-TES) han subscrit un acord de col·laboració que per treballar unitàriament i augmentar la veu del sindicalisme alternatiu.

Les dues organitzacions consideren aquest acord com un pas més en la construcció d’un espai sindical alternatiu que referme el sindicalisme de classe i que reconega com a instrument bàsic per a la presa de decisions l’assemblearisme i l’autonomia.

Aquest espai sindical ha de ser un instrument per a la transformació social i la construcció d’un Marc Valencià de Relacions socials, laborals i col·lectives, des de l’afirmacio de la seua identitat, on aparega com a indestriable el seu caràcter internacionalista i solidari, al mateix temps que treballe per la superació de les profundes desigualtats, de tot tipus, que existeixen al nostre territori i a la resta del mon. A més, ha de ser una alternativa real a altres models sindicals que no compten per a prendre decisions ni amb les seues bases ni tampoc amb el conjunt de les treballadores i treballadors.

STICS-Intersindical Valenciana i la Formació Sindical de Tècnics en Emergències Sanitàries (FS-TES)  s’oposen a les polítiques de reformes i retallades dels drets socials i laborals que estant portant a terme els governs. Per contra, les dues organitzacions aposten per una ocupació digna i estable i uns serveis públics i de qualitat que servisquen per a la superació de les desigualtats socials i que estiguen al servei del conjunt de la ciutadania.

Totes dues organitzacions consideren que aquest acord ha de servir per a superar l’actual dinàmica de la negociació, allunyada dels interessos dels treballadors i treballadores, i per a avançar en la construcció d’una alternativa sindical arrelada als centres de treball, a les treballadores i treballadors i al conjunt de la societat valenciana.

Per això, han acordat diverses mesures organitzatives, de treball conjunt i de col·laboració per garantir el compliment dels principis sindicals en els quals s’emmarca aquest acord.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.