Drets de les dones

Terrorisme masclista que no s’atura ni minva

29 / 11 / 2014 | Intersindical

Dos nous feminicidis de San Juan de la Arena (Asturias) que eleven el nombre de víctimes a 63.  En aquest cas, dues germanes de 7 i 9 anys, assassinades pel seu pare, que desprès s’ha suïcidat. Separat de la mare, ha aprofitat que es trobaven amb ell complint el règim de visites per acabar amb la seua vida. Aquest nou cas de violència masclista, mostra el sadisme sense límit dels maltractadors. De nou, l’assassinat de les criatures per fer mal a la mare.

la mare de les criatures havia sol·licitat protecció en el passat any, que li fué denegada

Per part de les institucions se centra l’atenció en tots els casos en si la víctima havia interposat denúncia. En aquest cas, la mare de les criatures ho havia fet i sol·licitat protecció en el passat any, que li fué denegada. De nou es deixa abandonada a la seua sort a una dona víctima de maltractament, a ella i a les seus dues xiquetes que -gràcies a la mà executora del pare i a la inoperància i absoluta falta de voluntat del sistema judicial- han acabat brutalment assassinades.
El dia 25 commemoraven el Dia Internacional Per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, llegint els noms de totes les víctimes d’un any, hui afegim els noms de Sara i Amets, víctimes d’aquest terrorisme masclista.
Ens deixa sense paraules, però en traurem per a cridar ben fort en contra d’aquesta barbàrie, per a denunciar la falta de interés d’un govern immers en casos de corrupció i incapaç de prendre mesures urgents i efectives per a aturar aquest goteig incesant de víctimes. No són només xifres, són vides de dones i xiquetes.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.