Marxes 22-M

Unes 2000 persones envolten Les Corts

Es reclamava Pa, Treball, Sostre, Dignitat i Sobirania popular

Les persones participants van envoltar les Corts Valencianes
Les persones participants van envoltar les Corts Valencianes
23 / 06 / 2014 | STEPV

Unes 2000 persones van participar en la convocatòria de les Marxes de la Dignitat que va tindre lloc a València dissabte 21 de juny. Aquesta va consistir en una manifestació i una cadena humana que va envoltar les Corts Valencianes per assenyalar-les com responsables de les polítiques que estan empobrint les valencianes i valencians i la pèrdua de drets i prestacions socials.

L'acció estava emmarcada en una acció global per envoltar tots els els parlaments autonòmics

L’acció d’envoltar les Corts Valencianes estava emmarcada en una acció global per envoltar tots els parlaments autonòmics dels diversos territoris. Una nova acció del moviment de les Marxes de la Dignitat com la que va tindre lloc el passat 22M amb la Marxa a Madrid o el 30A ocupant més de 300 oficines de l’INEM. Totes aquestes accions tenen com a reivindicacions principals: no al pagament del deute; no als governs de la troica; no a les retallades ni a la corrupció i renda bàsica o treball.

A València, la manifestació i la cadena humana, van comptar amb la participació de nombrosos col·lectius en lluita: assemblees de persones aturades i precàries, iaioflautes, PAH, joves… També va participar la Intersindical Valenciana que n’és una de les organitzacions impulsores de les Marxes de la Dignitat.

Els dies 28 i 29 de juny, a Mérida, tindrà lloc una reunió de la Coordinació Estatal de les Marxes de la Dignitat per analitzar la situació, debatir sobre les propostes del moviment i acordar el full de ruta per als propers mesos. La representació del País Valencià proposarà, entre altres accions, una Marxa a Brussel·les per a la tardor, una marxa valenciana de la dignitat per a octubre, una jornada de lluita per a novembre o desembre, una vaga ciutadana i de consum, i una nova marxa a Madrid en la primavera.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.