logo_intersindical

Intersindical Valenciana > Notícies de la Intersindical


Els sindicats convoquen manifestacions per al 31 de maig

15 / 05 / 2012 | Intersindical | Comenta la noticia

Els representants dels empleats públics, reunits per valorar els resultats del referèndum, convoquen mobilitzacions i reclamen també una reunió urgent amb el president de la Generalitat.


Intersindical Valenciana dóna suport a la mobilització convocada pel 15-M

11 / 05 / 2012 | Intersindical | 1 comentari

Les reivindicacions per la recuperació dels drets socials ha sigut una constant en l’activitat del sindicat.


El personal públic de la Generalitat rebutja el decret de retallades

11 / 05 / 2012 | Intersindical | 4 comentaris

Els cinc sindicats de la Mesa de la Funció Pública han presentat aquest matí en roda de premsa els resultats provisionals del referèndum celebrat ahir, en el qual el 96% va votar No a la proposta de modificació del decret del Consell.


Èxit rotund de participació en el referèndum sindical

10 / 05 / 2012 | Intersindical | Comenta la noticia

Les empleades i els empleats públics diuen majoritàriament NO a la proposta que va presentar el Consell als sindicats de la Mesa General el 2 d’abril.


Què votem el dia 10 de maig en el referèndum?

08 / 05 / 2012 | Intersindical | 2 comentaris

El Consell de la Generalitat va aprovar el gener passat el Decret Llei 1/2012, de retallades en retribucions, jornada i condicions de treball, rebutjat per la totalitat dels sindicats. Aquest fet va ser contestat pels sindicats de la Mesa General, amb la convocatòria de mobilitzacions en favor dels serveis públics, que van tindre un gran seguiment, en especial les manifestacions de 26 de gener i de 25 de febrer.


Organitzacions valencianes exigeixen la llibertat de Laura Gómez

04 / 05 / 2012 | Intersindical | Comenta la noticia

Els “greus delictes” de què se l’acusen són haver participat el 29-M, dia de la vaga general, en una teatralització a la porta de la Borsa de Barcelona, en què es van cremar simbòlicament unes caixes amb papers dins.


Intersindical Valenciana dóna suport als actes en defensa de la professió periodística

02 / 05 / 2012 | Intersindical | Comenta la noticia

El Sindicat participarà el 3 de maig, a les 12 hores, en la concentració que tindrà lloc a la plaça del Patriarca de València, convocada per la Unió de Periodistes Valencians. Aquesta mobilització coincideix amb la commemoració del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa i Dia del Lliurament dels Premis Llibertat d’Expressió, en defensa de la professió periodística.


Els sindicats exigeixen a Conselleria que no s’apliquen les mesures del Ministeri

02 / 05 / 2012 | STEPV | Comenta la noticia

Aquest matí ha tingut lloc la Mesa Sectorial en la qual s’havia de tractar, juntament amb diversos projectes d’ordre de currículums d’FP, una resolució per a aplicar les mesures del ministeri sobre l’increment de ràtios en el sistema educatiu valencià.


Pàgina 135 de 154 pàgines Primera  < 133 134 135 136 137 >  Última


Agenda

Exposició

"‘Una passejada per l’Orquestra de València’ de Jesús Romero Redondo"

Dimecres, 11 d’abril |

carrer Juan de Mena, 18, València

Intersindical Valenciana té el gust de convidar-vos a l’exposició Una passejada per l’Orquestra de València de Jesús Romero Redondo

Organitza Intersindical CulturaÀrees de la intersindical

Dones

8M: actes i mobilitzacions


Internacional

Intersindical, amb la cònsul general de Cuba a Barcelona

Intersindical Valenciana es reuneix amb la consul general de Cuba en Barcelona, Mabel Arteaga, i l’Associació Valenciana d’Amistat amb Cuba José Martí per intercanviar informacions sobre Cuba, estretar les relacions, i concretar diversos projectes de treball i cooperació.


Moviments socials

Intersindical Valenciana dóna suport a Intersindical-CSC


Política lingüística

Funció Pública, Intersindical considera una prioritat la capacitació lingüística

Un any desprès de celebrades les eleccions autonòmiques i amb un nou govern se signava a la Mesa General de Negociació de la Funció Pública (MGN) un acord d’ample abast on s’incloïa la negociació de la reforma de la Llei de la Funció Pública (LFPV), que és la norma on s’ha de recollir, amb caràcter general, la capacitació lingüística del personal de la Generalitat.