logo_intersindical

Intersindical Valenciana > Pensionista >

Ver la información Programa de Termalismo Saludable

20/12/2014 | Persones jubilades Intersindical

Se abre el proceso para solicitar las plazas de Termalismo Saludable en este año para participar durante el año 2015 en el Programa.


http://www.imserso.es/InterPresent1/groups/imserso/documents/binario/folletotermalismo.pdf


Següent següent anterior Anterior

Inmaculada Vila Tudela | 29 / 12 / 2016 - 12:08


Agrairïa, em fereu arribar les noticies de les noves campanyes de l’imserso, així com tot allò relacionat en campanyes per a mestres jubilats. Gràcies


Deixa un comentari

Normes d'us: Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana. / No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes. / Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles. / Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats. / No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat. / Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

El més recent