Medi ambient

“El món té set perquè tenim fam”

Hui, 22 de marc, se celebra el Dia Mundial de l’Aigua.

Imatge del Dia Mundial de l'Aigua 2012
Imatge del Dia Mundial de l'Aigua 2012
22 / 03 / 2012 | Intersindical

L’Assemblea General de les Nacions Unides va adoptar el 22 de desembre de 1993 la resolució A/RES/47/193 per la qual el 22 de març de cada any va ser declarat Dia Mundial de l’Aigua, a celebrar-se a partir de 1993, de conformitat amb les recomanacions de la Conferència de la Nacions Unides sobre Medi ambient i Desenvolupament contingudes en el Capítol 18 (Recursos d’Aigua Dolça) de l’Agenda 21. Es va convidar llavors els diferents estats a consagrar aquest dia, en el marc del context nacional, a la celebració d’activitats concretes com el foment de la consciència pública a través de la producció i difusió de documentals i l’organització de conferències, taules redones, seminaris i exposicions relacionades amb la conservació i desenvolupament dels recursos hídrics, així com amb la posada en pràctica de les recomanacions de l’Agenda 21 . “La millora de l’emmagatzematge d’aliments, campanyes de presa de consciència i dietes més saludables ajudaran a reduir el malbarat d’aliments i, per tant, també de l’aigua.”
Pàgina oficial de les Nacions Unides sobre el Dia Mundial de l’Aigua
Missatge de la Sra. Irina Bokova, directora general de la UNESCO, en ocasió del Dia Mundial de l’Aigua: “L’aigua i la seguretat alimentària”




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.