Presentacions de llibres

Presentació de la novel·la d’Ignacio Cort “Ninguna derrota será la última”

Intersindical Valenciana ha presentat aquest dilluns 17 de juny la novel·la d’Ignacio Cort “Ninguna derrota será la última”.

18 / 06 / 2024 | Intersindical

La presentació ha estat a càrrec d’Àngel González, president de la coordinadora Memorialista (CAMDE-PV)

Una història basada en fets reals que narra un capítol crucial de la nostra història recent i la vida quotidiana de la València de postguerra (temps de cartilla de racionament i extraperlo) al mateix temps que traça el vigorós retrat d’un grapat d’homes i dones, maquis i brigadistes internacionals, que van buscar la veritat i la llibertat en aquell temps de silenci.

Ignacio Cort (València, 1.949) és Consultor d’Empreses, amb una àmplia experiència a Espanya i altres paisos, com ara Itàlia, Rússia, França, Hongria, Romania, Eslovàquia, Líbia…. A més, és docent en diferents universitats espanyoles i conferenciant en organismes públics i associacions privades. Pertany com a membre de la directiva de diferents associacions professionals.
Va iniciar els seus treballs en el terreny de la literatura com a crític cinematogràfic en diversos Cinema-Clubs de la ciutat de València, en diferents publicacions com les cartelleres valencianes SIPE, Quines i On, els setmanaris La Marina i València Setmanal, en les revistes Cinema 2002 (Madrid) i Setmanari Cort (Palma) i la premsa diària com a Última Hora (Palma) i Las Provincias (València).
Ha publicat tres llibres de génere negre, titulats  TIEMPO MUERTO (Ed.Tucumán, 1996), AMIGOS Y CONOCIDOS, finalista del Premi Azorín (Ed. Círculo Rojo, 2012) y EL PASADO SIEMPRE LLEGA TARDE (Ed. Sargantana, 2021).
“Ninguna derrota será la última”, l’obra que hem presentat ha sigut editada per NAU LLIBRES.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.