logo_intersindical

Sopar de l’XI Aniversari d’Intersindical Valenciana

11 / 04 / 2013 | Intersindical

El Sindicat té el gust de proposar-vos un sopar per celebrar que fem onze anys.


El sopar tindrà lloc el divendres, 10 de maig, a les 21 h, a l’Hotel Rey Don Jaime, (Av. de les Balears, 2. 46023 València).

El preu és de 25 euros. Si voleu assistir, ingresseu-los en el núm. de compte: 3058 2228 69 2720001952, de la Caixa Rural, amb el concepte: Sopar d’aniversari i nom de la persona.


Següent següent anterior Anterior


Deixa un comentari

Normes d'us: Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana. / No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes. / Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles. / Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats. / No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat. / Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

El més recent