Plurilingüisme

USTEC-STES (IAC), STEI – Intersindical i STEPV per la immersió lingüística

USTEC-STES (IAC), STEI – Intersindical i STEPV donen suport al model d’immersió lingüística implantat a Catalunya des de l’any 1983.Benito Nuñez | 30 / 03 / 2018 - 16:28

Porqué un sindicato cuya única misión es defender a los trabajadores, toma una postura política en algo que nadie le dio vela?
PD. El profesorado trabaja para su gobierno y principalmente para la comunidad educativa (padres niños y profesores) pero los sindicatos son para pedir mas sueldo y condiciones de trabajo, no para exigir la inmersión lingüistica. Como mucho vería razonable que el profesorado se manifieste a favor o en contra. Pero nunca liderar la iniciativa. El profesorado está para cumplir no para implantar


Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.