Drets
Notícies
Salut

Intersindical amb l’associació cívic-cultural Agora

10 / 03 / 2014 | Intersindical

Convidada per aquesta associació de Tavernes Blanques, nascuda en el 15M, la coordinadora de l’Àrea de la Dona va parlar de la “Reforma de la Llei de l’Avortament”, un dret de les dones que, amb la contrareforma que pretén l’actual govern,  està en perill.

acabarà amb els nostres drets sexuals

Ferem un repàs de les diferents legislacions en el món i l’estat espanyol, les estadístiques sobre nombre d’IVEs i les nostres revindicaciones per un avortament lliure, segur, gratuït i dins del sistema públic de sanitat, així com de l’educació afectiu sexual i l’accés als anticonceptius. Valorant de forma molt negativa totes les reculades patides amb aquest govern també quan a drets sexuals i reproductius, com per exemple, la falta de finançament dels anticonceptius d’última generació, l’exclusió de la reproducció assistida a les dones soles i lesbianes o el projecte de reforma de la llei actual de l’IVE.
Hem recordat la importància de juntar forces en la lluita contra aquesta barbaritat, com la portem des de la Coordinadora Feminista pel Dret a Decidir, fent un repàs de les diferents accions realitzades des de la constitució i convidant a participar en les concentracions dels dies 28 de mes a la plaça de la Mare de Deu.

El debat posterior va ser molt participatiu, deixant clar el rebuig general a la contrareforma que acabarà amb els nostres drets sexuals i reproductius, accentuant més les discriminacions -no solament de gènere- sinó de classe.
Acabarem la jornada amb una actuació del Cor Leonar Giner, tot un goig escoltar les seues cançons homenatge a les dones i -en especial- la crítica a Gallardón.

galeria fotos:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=836032729746122&set=a.836031786412883.1073741842.617044598311604&type=1&theater




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.